Eficient Forest

Unde calitatea depaseste asteptarile!

Suntem solutia pe care o cauta clientii nostri. O atitudine responsabila, eficienta si construita sa depaseaca asteptarile.

Cine suntem? Ce utilaje inchiriem?

Suntem o echipa care a inteles ca succesul nostru depinde de fiecare membru. Am invatat sa avem rabdare si o atentie sporita pentru fiecare client, intotdeauna executand lucrari de calitate.
Venim in intampinarea clientilor nostri cu utilaje de constructii moderne, cu un randament superior, operate de personal calificat si atestat conform legislatiei in vigoare, asigurand astfel ce orice tip de lucrare este facuta in termen, in conditii de siguranta maxima si la un nivel optim de performanta.

 Eficient Forest - Inchirieri Utilaje Constructii, Deszapezire

Utilaje de inchiriat (click pentru pagina dedicata):

Utilaje performante, de ultima generatie 2013-2015 (numar scazut de ore functionare 1000-4000 ore).

Acordam o atentie deosbita echipamentelor noastre, iar pentru aceasta respectam perioadele de revizie/service si executam lucrarile de mentenanta prin reprezentante Caterpillar si Volvo.

In situatia in care utilajele noastre necesita lucrari de mentenanta in perioada derularii unui contract, ne asiguram ca personalul calificat Caterpillar, respective Volvo, va ajunge la locul lucrarilor in termen de 1-2 zile si va realiza revizia. Aceasta operatiune se realizeaza in aproximativ o jumatate de zi.

Ce tipuri de lucrari executam?

Buldo-excavator Caterpillar 434F

- deszapezire, terasamente; sapaturi fundatii; sapaturi santuri instalatii sanitare/electrice; incarcare/descarcare pamant/pietris/diverse; imprastiere/impingere pamant/pietris; nivelare/amenajare teren; demolare; spargere betoane/piatra cu ciocan hydraulic etc.

Buldozer Caterpillar D6K XL

- deszapezire, pregatire/nivelare teren; indepartare strat vegetal/betoane; demolare; sapare pamant; intretinere drumuri; astupare santuri; decopertare; scarificare etc.

Autogreder Volvo G930B

- deszapezire, profilare drumuri; nivelare teren; imprastiere/asternere material pietros, piatra Sparta, ballast, pamant; formare talazuri; scarificare; decopertare etc.

Procedura inchiriere utilaje constructii

Procesul este simplu, gandit in mod special pentru a simplifica procedura, punand accent pe "fara pierderi de timp".

  • Contact telefonic/mail/birou
  • Negociere termeni si detalii contract
  • Semnare contract
  • Transport utilaje la locul lucrarilor (pe roti sau cu trailer, in functie de distanta pana la locul lucrarilor)
  • Executare lucrari solicitate
  • Inapoiere utilaj
  • Facturare lunara sau la finalizare lucrare (pentru lucrari de mica durata)

Ai nevoie de utilajele noastre? Iti facem o oferta personalizata in cel mai scurt timp!