Servicii Deszapezire

Unde calitatea depaseste asteptarile!

Lucrarile de deszapezire vor putea fi efectuate indiferent de conditiile meteo

Profesionalism si rapiditate

Pe perioada de iarna suntem pregatiti sa intervenim in orice moment, la solicitarea beneficiarilor, cu mijloacele de deszapezire performante care le detinem. In cazul în care doriti doar inchirierea utilajelor, fara a dispune si de personalul aferent, puteti opta si pentru aceasta varianta. Apeland la serviciile Eficient Forest, puteti sa contati pe calitatea ireprosabila a utilajelor inchiriate. Acestea sunt intotdeauna pregatite, verificate inainte de orice comanda. Utilajele de deszapezire sunt gata de lucru, la primul telefon.

Servicii Deszapezire - Eficient Forest

Ce tipuri de lucrari executam?

Lucrari de deszapezire cu Buldo-excavator CAT 434F

Solutia ideala pentru a scapa de problema unei ierni grele

- Multumita dimensiunilor reduse ale utilajului, dar si motorului performant ce dezvolta 101 CP si un cuplu de pana la 438 Nm, buldo-excavatorul Caterpillar 434F este ideal pentru lucrari de deszapezire pentru locatii restranse.
- Poate fi utilizat cu eficienta in cartiere inchise, strazi municipale / comunale, drumuri inguste, unde accesul este ingreunat pentru utilaje de dimensiuni mai mari.
- Pneurile utilajului si garda ridicata la sol permit acestuia sa atace orice conditii fara dificultate, transformand buldo-excavatorul Caterpillar 434F in utilajul ideal pentru orice conditii de iarna.
- De asemenea, poate fi utilizat bratul buldo-excavatorului Caterpillar 434F pentru a indeparta zapada din spatii greu accesibile sau din spatii sub nivelul 0 (gropi, sapaturi, terase).

Lucrari de deszapezire cu Buldozer CAT D6K XL

Capacitatile sale de lucru in conditii de zapada nu pot fi contestate. Utilajele de tip buldozer construite de Caterpillar au fost utilizate cu succes in misiuni din Antarctica in perioada iernii, ceea ce inseamna ca poate face fata oricaror asteptari ale dumneavoastra.

CAT D6K XL in Antarctica

- Fie ca este vorba despre drumuri, terenuri sau spatii intinse, buldozerul Caterpilar D6K XL este ideal pentru lucrari de deszapezire. Specificatiile tehnice ale motorului si lama sa de capacitate mare inseamna un randament superior si eficienta in executarea lucrarilor de deszapezire.
- Buldozerul Caterpillar D6K XL este utilajul de care aveti nevoie iarna aceasta pentru indepartarea nametilor.

Deszapezire Buldozer Eficient Forest

Lucrari de deszapezire cu Autogreder Volvo G930B

Nu exista drum pe care autogrederul Volvo G930B sa nu-l poata deszapezi.


- Capacitatile tehnice ale autogrederului fac diferenta: motor de 211CP cu un cuplu de 995 Nm, transmisie 6x4, pneuri cu dimensiune de 14:00 x 24, G-2 si demensiune jentilor de 223mm ce ofera o garda la sol de 610mm. Acestea, impreuna cu dotarile utilajului nostru: lama mediana de 3658mm, lama frontala de 2500mm, inseamna pentru dumneavoastra doar EFICIENTA si SUCCES.
- Fie ca este vorba despre drumuri in interiorul sau in afara localitatilor, autogrederul Volvo G930B va face ca iarna aceasta sa nu va dea batai de cap. Lucrarile de deszapezire vor putea fi efectuate pe indiferent de conditiile meteo.

Inchiriere utilaje deszapezire

Procesul este simplu, gandit in mod special pentru a simplifica procedura, punand accent pe "fara pierderi de timp".

  • Contact telefonic/mail/birou
  • Negociere termeni si detalii contract
  • Semnare contract
  • Transport utilaje la locul lucrarilor (pe roti sau cu trailer, in functie de distanta pana la locul lucrarilor)
  • Executare lucrari solicitate
  • Inapoiere utilaj
  • Facturare lunara sau la finalizare lucrare (pentru lucrari de mica durata)

Ai nevoie de utilajele noastre? Iti facem o oferta personalizata in cel mai scurt timp!